Mottónk
Célunk, a magas színvonalú és a felhasználói igényekhez illesztett  távfelügyeleti rendszerek fejlesztésén túl, hogy az Internet ne a költségek és kockázatok növekedését, hanem a lehetőségek bővülését jelentse!
 
ComSys Mozi PDF Nyomtatás E-mail
2007. March 27. Tuesday 10:15

 

A rendszer használatának jobb megértését biztosítják az alábbi "mozi klippek" a ComSys rendszer egyes műveleteivel kapcsolatban. A bemutatók száma folyamatosan bővül és ötleteket is várunk, hogy mely feladatok bemutatását lenne célszerű itt könnyen megérthető, egyszerű formában megjeleníteni.

 

 

 


 

ComSys felügyeleti rendszer telepítése (2 perc 30mp)

A bemutatóban végigkövethetjük a ComSys rendszer telepítéséhez szükséges lépéseket 

 

 Jó minőségű bemutató (998kbyte)  Gyengébb minőségű klipp (600kbyte)

 

Első ügyfél definiálása(2 perc 20 mp)

 Korábbi verziókban problémát jelentett, hogy egy új ügyfél definiálása elég összetett, hosszadalmas folyamat volt ha azt akartuk, hogy riasztás esetén az operátornak jelenjen meg egy munkafolyamat ablak és hangjelzés mivel külön-külön meg kellett adni, hogy mely eseményekre milyen tevékenységet végezzen a rendszer kezelője.

 Jelen példában látható, hogy mivel itt a munkafolyamatokat előre sablonokba szervezhetjük, így ez a folyamat másodpercekre rövidíthető! A példában a rendszerhez adott, előre definiált munkafolyamat sablonokat használjuk, de ezt természetesen az egyéni igények szerint módosíthatjuk is.

 

 Jó minőségű bemutató hanggal (590kbyte)

  

Új esemény definiálása meglévő kódtáblába (1 perc 38 mp)

  Szükségessé válhat új esemény definiálása már egy meglévő kódtáblába is. Ez 4/2-es kódtábla esetén magától értetődő, de más (szabványos) kódtáblák esetén is előfordulhat, hogy ez igényként felmerül, ha a rendszer által generált és eddig még nem használt eseményt akarunk létrehozni.

  A bemutatóban végigkövethetjük ennek a definíciónak a menetét !

 

 Jó minőségű bemutató hanggal (448kbyte)

  

Időablakok kezelése a ComSys rendszerben (2 perc 50mp)

  A ComSys rendszer lehetőséget ad arra, hogy eseményeket, vagy nyitási/zárási státuszváltozást időablakokhoz rendeljünk. Ilyenkor az adott esemény vagy státuszváltozás ha nem a megadott időszakon vagyis időablakon belül hanem azon kívül érkezik meg, akkor arról egy generált eseményt kaphatunk. De arról is jelzést generál a rendszer ha nem érkezett meg a beállított esemény vagy  jelzés az időablakon belül. A generált esemény bármely az ügyfélhez rendelt kódtáblában már meglévő esemény lehet. Természetesen ha nem találunk megfelelő megnevezéssel eseményt, akkor akár bővíthetjük is a kódtáblát új eseménnyel, amire példát láhatunk is az előző bemutatóban.

  Itt nyomon követhetjük egy ilyen definíció menetét! 

 

 Jó minőségű bemutató hanggal (692kbyte)

  

Nyelvi állományok kezelése a ComSys rendszerben (4 perc 55mp)

  A ComSys rendszert a megjelenítés nyelve tekintetében is rugalmasan módosítható! Minden program és kiegészítőmodul saját nyelvi állománnyal rendelkezik amit szabadon szerkeszthetünk, a bejegyzéseket módosíthatjuk, vagy akár új nyelvet is felvehetünk és így a ComSys egészét egy  általunk lefordított nyelven jeleníthetjük meg. Természetesen arra is van lehetőségünk, hogy a későbbi programverziókban előforduló változásokat kezeljük és ne legyen szükséges az egész fordítási folyamatot megismételni egy-egy modul módosulása vagy funkciók bővülése esetén.

  A nyelvi modulok szerekesztéséhez szükséges program (ComSysLangMan.exe) megtalálható a Letöltés menüpont alatt! 
 

  Egy példában megnézhetjük hogy mindezt hogyan végezhetjük el!

 

 Jó minőségű bemutató hanggal (1.2 Mbyte)
 
© 2021 IRF Bt
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.